Son Of A Dancer!

Idag var det Son Of A Dancer (Rebecca) som var överlägsen, till 17 ggr pengarna vann han enkelt med 2,5 längd. Dancer har vilat länge och det var kul att han kunde vinna direkt efter mer än ett halvårs tävlingsuppehåll. Sublimateur (Fabienne) tappade fotfästet i starten och kunde inte vara med i täten men löpte riktigt bra bakifrån, avancerade runt sista sväng och slutade 5:a.

Shabassh debuterade i min regi och på svensk mark och jag är jättenöjd med honom. Han fick en minst sagt trist resa och gick ändå fint in i mål som fyra. I starten halkade han ordentligt och när han väl kom upp på fötter igen fick han jaga  fronthästarna långt ut i spåren. Runt sista sväng bestämde sig fronthästen för att springa av banan och tog med sig en häst och vi som satt precis bakom blev minst sagt störda. Strax efteråt blir jag återigen kraftigt störd när vinnaren Salamanca styrdes tillbaka in i löpet lite väl kraftigt. 3 rejäla incidenter på 1200 meter är inte dåligt och jag tror Shabassh kommer att ha en grymt bra chans nästa gång då det blir 1350 m.

Shadows Fall behövde ett lopp i kroppen men det var inte meningen att han skulle vara så långt på efterkälken. Han halkade rejält i starten och tappade flera längder på fältet, gick sedan fint utanför tvbilden men hann inte ikapp övriga motståndare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: