Lervälling!

De senaste dagarnas mildväder gjorde att banorna blev rejält geggiga idag. Än så länge håller tjälen och jag kommer att be till vädergudarna att det blir kallt igen och det fortare än kvickt! Såg på Atg,s hemsida att Färjestad har ställt in tävlingarna så det verkar vara problem även på travbanorna.

Vi har travat hästarna på banan idag, många varv blev det. Åringarna fick lite träning i grupp då vi red ut  hästar i varje tur och travade tillsammans. Silence Is Bliss som har varit lite trött efter resan från England har definitiv piggat på sig och slog av en så pass rejäl brall på väg av banan  att jag fick gå hem. Det var dagens andra löshäst efter att Marc De Savoie varit lite väl peppig på morgonen och rest sig högre än vad grimskaftet räckte till. Som tur var gjorde ingen av hästarna sig illa och kunde infångas vid stallet. 

Vi firade Dancers seger med en påse bullar till fikat och kunde konstatera att han åkte upp hela 4 kg i handikapp på segern. Shadows Fall och Sublimateur droppade 2 kg medans Shabassh står kvar på 77. Flera av hästarna är anmälda igen den 26 januari och den 23:e starter Tyrconnell i en sprinthandikapp. Spår 1 och Dina tillbaka i sadeln känns lovande men jag är fortfarande väldigt osäker på hans dagsform.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: