Banan stängd

Idag var dirttracken så pass blöt att den stängdes för träning och vi fick hålla tillgodo med att trava på cushiontracken. Större delen av stallets hästar travade vi på walkern med inspänningar och slapp på så sätt halka runt bland alla andra. Det blir lätt lite kaotiskt när alla ska träna på samma banan och hästarna dessutom är överfriska. Ninni råkade ut för en olycka när hennes häst blev skrämd men klarade sig som tur var med en rejäl hjärnskakning. Vi red två turer på Loch Ordie- Tyrconnell och Silence Is Bliss- Simons Wood. Loch Ordie är riktigt pigg och det blev 3 varv på ct:n innan han känndes tillräckligt rastad inför morgondagen.

Igår åkte Society Music till Alebäck Stuteri för att senare i vår betäckas med Gloria De Campeo. Hon är väldigt resvan efter alla år i England och klev rätt på lastbilen utan att blinka.

Jag har fått en ny utmaning och kommer framöver att blogga om galopp på atg.se. Mina bloggar kommer att publiceras på tisdagar och den första är ute idag. I kväll är det styrelsemöte i Stockholms Galoppsällskap och jag kommer att ta upp många av de frågorna vi disskuterade vid ett möte mellan Tränarföreningen och Gunnar Werner med medarbetare i söndags.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: