Säljstart av Silence Is Bliss imorgon!

-20 grader igen imorse och det kändes ännu kallare när solen tittade fram. Banan var lös och vi höll i hästarna ordentligt när de cantrade idag. Hästarna verkar dock inte bry sig direkt och tuffade på fint. Manhattan har utvecklats av sina starter och känns starkare för varje vecka. Son Of A Dancer flyter fram och han har en bra uppgift på söndag. Top Tinker är nog stallets finaste ritt för dagen och Storm Swede kändes som en miljon idag när han travade på snön tillsammans med Dahlia Day och Jurgita Player. Clan Piper har jag ridit tre dagar på rad och han är som vanligt väldigt taggad och stark!

Silence Is Bliss har haft en växtperiod och tränat ganska lugnt sedan han kom till mig i december. Han blir nu piggare och piggare för varje dag som går och rör sig väldigt trevligt. Jag är nöjd med honom och ökar på träningen succesivt med sikte på årsdebut i april. Jag tror att han kommer ge oss många glada stunder i sommar! Jag får många frågor om honom och Riksgaloppen, imorgon är det säljstart av andelarna. Vill du köpa en andel så gör du det hos ditt ATG ombud där du får en värdekod som sedan registreras på ATG.se. Har du inget ATG konto sedan tidigare så får du ett där pengarna betalas ut när Riksgaloppen avslutas i höst. Du kan hitta mer information på www.riksgaloppen.se, facebooksidan Rixgaloppen och på twitter där alla rikstränarna finns. Silence Is Bliss kommer att ägas av Stall Zeus och ridas i mörkblå dress.

One Response to Säljstart av Silence Is Bliss imorgon!

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Anders Hagberg, stallzeus. stallzeus said: Säljstart av Silence Is Bliss imorgon! http://wp.me/pAvcw-Yw […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: