Måndagsträning

Rebecca var fortfarande lite blek idag efter sin magsjuka och red bara Shadows Fall som cantrade ett varv. Ninni Westerlund ställde upp och red och tillsammans med Sarah och Emma (som har sportlov) gick morgonarbetet som en dans. Gabriella har tyvärr slutat jobba i stallet och har fått chansen att ta busskörkort vilket innebär att jag är på jakt efter ny personal.

Carl Philip Player kvalar på söndag och Ninni får veckan på sig att rida in sig på honom, idag cantrade han fint up-sides med Top Tinker (Emma). Thunder Lady är också med i kvalet på söndag och rids av Rebecca. Övriga startanmälda hästar är Common Purpose, Shabassh, Manhattan, Simons Wood. Dessvärre ströks treårsfinalen för Loch Ordie på grund av för få startanmälda hästar. Gårdagens starthästar hade tagit sina löpningar på ett bra sätt.

De ny kastrerade åringarna är nu feberfria och börjar pigga på sig ordentligt, de fick trava på walkern idag och det börjar bli dags att rida dem igen.  VI har månag hästar som sätts igång efter vila. Storm Swede mår prima och känns som en ny häst. Dahlia Day, Tyrconnell, Jurgita Player och Clan Piper är andra hästar som har tagit det lite lugnt en period av olika anledningar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: