Träningsbilder 1 mars

Träningsbilder 110301

Detta bildspel kräver JavaScript.

Full fart i stallet. Rebecca är tillbaka i full form igen och Ninni hjälper till med träningsridningen. Just nu planerar jag för fullt inför vår stora vårstädning som jag tänker genomföra i början på nästa vecka. Stallet ska tömmas och högtryckstvättas och vi kommer att använda gäststallarna ett par dagar medans stallet torkar. Det har varit problem med små infektioner till och från hela vintern och det ska bli skönt att göra en grundlig rengöring inför huvudsäsongen.

Imorgon kommer Loch Ordie och Shadows Fall att kastreras på kliniken och bör ha återhämtat sig i god tid till vårpremiären. Försäljningen av rikshästarna går stadigt framåt och idag bör vi passera 5000 sålda andelar. Det finns fortfarande andelar i Silence Is Bliss och slå gärna ett slag bland vänner, bekanta och arbetskollegor om chansen att vara delägare i en galoppör!

Om det är någon som är intresserad av att vara med på en ny häst så har jag en intressant häst på gång. 3 årig valack med handikapp ca 73, startat 4 gånger med placeringar men ej segrat och passar bra på dt och ca 1600 meter. Har bra prispengar och gott om löpningstillfällen i sommar.

3 Responses to Träningsbilder 1 mars

  1. NinniW skriver:

    Superfin sits Emma!! 😀

  2. Shejk Ibn L Maktoum skriver:

    Jättefin bild på Tyrconnell. Men han börjar bli gråhårig!!! Gör något åt saken. En flaska ”Blank häst nu??? / Ibbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: