Vilken stämning!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Årets första vårtävlingar på Täby och vilket drag det var! Dagen började med en kick-off för Riksgaloppörerna på Täby och det var proppfullt på publikplats redan 11.45. Stämningen var på topp och arrangemanget flöt på fint. Hästarna Silence Is Bliss, Sibenik och Exodus visade upp sig på banan innan tävlingarna och efter var det fullt hus i stallet när våra nya delägare fick möjlighet att hälsa och klappa på Bliss. Måste bara säga att Bliss verkligen imponerad på mig idag, pigg och alert men ändå så lugn och sansad och han är verkligen den perfekta riksgaloppören!

Stort tack till alla som har hjälpt mig under dagen! Tjejerna som höll stallet i toppskick och tog hand om mina starthästar på bästa sätt och alla ni som hjälpte mig att guida och prata med våra nya ägare. Vad skulle jag göra utan er alla! =)

När det gäller dagens starthästar så kanske det inte var den bästa dagen resultatmässigt men hästarna fick godkännt ändå. Simons Wood, 10 år såg fin ut och efter att ha prickat starten perfekt så gick ha fint och blev 4:a. Simon blir alltid lika glad av att få vara med i hetluften och tillhör verkligen de galoppörena som älskar sitt jobb. Under stallvisningen väsnades han ordentligt när han inte fick tillräckligt med uppmärksamhet är man kung så är man…

Marquis De Louvois och Son Of A Dancer var båda ”outpaced” dvs tempot i löpen var lite väl högt och det tar lite tid gör hästarna att ställa om sig från att ha löpt på vinterns tunga och långsamma banor. De är nog båda bättre nästa gång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: