Vodka Luge 3:a

Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var lite besviken på dagens resultat. På förhand trodde jag att jag hade två bra chanser men det går inte alltid som man har tänkt sig. Dagens prestation får i alla fall Vodka Luge som gjorde ett fint lopp och borde vara ytterligare lite framsatt till starten nästa vecka. Hon förlorade andraplaceringen på mållinjen och Rebecca sa efteråt att hon hade varit en drömritt och gjort allting rätt i löpet.

Son Of A Dancer har tidigare floppat med täta starter och det kanske var det som fällde honom den här gången med. Valmir sa att han aldrig var direkt gåendes och med 65 kg och en resa i ganska vida spår så slutade han oplacerad.

Manhattan har utvecklats enormt träningsmässigt men i löpen är han fortfarande väldigt grön och valpig. Dagen blev förstörd i sista sväng när han blev ordentligt påriden och när han sedan får sprut på sig uppträder han grönt och tappar både mark och fart. Sexa i mål och klart bättre än majoriteten av de startande hästarna men ändå utan prispengar…

2 Responses to Vodka Luge 3:a

 1. Bernt Järnepalm skriver:

  Det var 6 cl som felade för Vodka Luge och andra platsen! Men det blev allt en fin dag för dig ändå.
  Såg att junioren Manhattan fick sig en riktig tryckare, och där tappade han fokus på resten av loppet. Men..en baby som säkert lär sig av detta med. Träning ger ju som bekant mästaren!
  Ge kusarna en morot och klappa dem från mig
  Bernt

  • annikakallse skriver:

   Så kan man se det! Vodka Luge är lite väl rund om magen och gjorde en kämpa insats som alltid, det var små marginaler även till 4:an 🙂 Manhattan är inte rutinerad nog ännu för att klara av situationer som igår, han var inte speciellt trött i mål och kommer snart igen. Morötter får de ganska ofta =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: