Fullmäktigemöte i Svensk Galopp

Större delen av eftermiddagen tillbringade jag som fullmäktigeledamot vid Svensk Galopps höstmöte. Frågor som diskuterades var bland annat nya huvudstadsbanan, hindersportens framtid och vad som sker med avtalet på Jägersro. Beslut togs om några stadgeändringar och styrelsens förslag till riktlinjer & strategidokument.

I morse hade jag hjälp av både Emma och Josefin Forsberg i stallet och hästarna reds i en rasande fart. Josefine som har ridit ett par löp men främst tävlat hoppning trimmade dressyr på Cool Luke som jag för övrigt hoppade över några bommar häromdagen. Manboy fick hänga med på en liten promenad i skogen.

Joel, Crème De La Crème och Zeke cantrade på cushiontracken och Clan Piper som äntligen verkar vara frisk fick värma upp med ett dressyrpass för att sen även han cantra på banan. Jag har hittat ett bett som han accepterar och han blir inte fullt så stark på. Även Shabassh och Manhattan cantrade och såg fina ut!

Jag är i full gång med att kursläsare auktionskatalogen och läsa formerades samt titta på videorepriser från England. Det är många av de hästarna jag har plockat ut som har mött varandra och några löpningar har jag sett flera gånger nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: