7(!) starthästar imorgon!

Full tävlingsdag och hektiskt med många starthästar.
Loch Ordie har en bra uppgift i lopp 1 men det blir svårt att slå formhästar som Maserati och Zingoalla Zaid. Loch Ordie gillar vinterbana och borde göra en bra prestation.

Manhattan föredrar att löpa i småfält och rids av en duktig jockey, motståndet är tuff och Manhattan får inrikta sig på att tjäna en slant då det är prispengar till alla startande hästar.

Clan Piper har det väldigt jobbigt på tunga vinterbanor och ska försöka ta en liten slant då det är prispengar till 7 av 8 hästar. Sist bromsade han hela vägen i sprutet och med ett mindre fält så kan han kanske slippa den värsta kickbacken.

Simons Wood rider jag själv igen. 1200 meter brukar vara i kortaste laget och jag får hoppas på att det blir ett ordentligt överpace i loppet.

Top Tinker har inte varit lika bra på vinterbana som han är på gräs och snabbare dirttrack. Spår 2 kan ge honom trafikproblem och det gäller att Rebecca lyckas lotsa ut honom fritt.

Joel gjorde en fin prestation senast på 2000 meter och distansen verkar passa honom bra. Han är stark och det är svårt att veta hur långt det räcker i det här jämna fältet.

Tyrconnell har hittat en lämplig uppgift och borde kunna göra en fin prestation.

Tyvärr blir det inga bilder från tävlingarna imorgon eller från de senaste dagarnas träningsarbeten då mina föräldrar är på semester.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: