Simon fixade första årssegern!

En bra dag på jobbet var välbehövligt efter en tung höst och vinter. Alla hästarna tjänade pengar idag och bäst var Simons Wood som slog till och vann! Att jag dessutom själv satt i sadeln gjorde inte saken sämre. Jag saknar att rida lopp och det var härligt att få styra in i vinnarcirkeln! Simons Wood har varit en av mina kämpar under åren och slog idag till med att 11 år gammal vinna 11 segern i 111 starten! Tack alla som har gratulerat mig idag, alla sms, meddelanden och hälsningar värmer verkligen!

Loch Ordie fick en fin resa och tog en tredjeplacering inte så långt efter formhästar som Zingoalla Zaid och Maserati. Han har fortfarande en bit kvar till sin toppform men kommer förhoppningsvis hålla formen länge. Manhattan gjorde med 11kg övervikt en jätteprestation i samma lopp väl riden av Duilio Da Silva, en fjärdeplacering inte långt efter Loch Ordie och dessutom en bra slant i prispengar och en bra upplevelse. Manhattan har tidigare visat att han fungerar bäst i små fält och det blir till att leta nya liknande uppgifter åt honom.

Clan Piper fick fäste idag och slapp dessutom sura över sprutet och gick riktigt bra. Han speedade till en tredjeplacering och Rebecca var riktigt nöjd med honom!

Joel blev trött lite för tidigt idag för att jag ska vara helt nöjd. Kan det ha gått lite för fort i början av loppet? Han gick bra på frystorkad lös bana sist och idag var det tung dt med fäste. En sjundeplacering gav en slant till matkassan i varje fall och det får man vara nöjd med.

Tyrconnell var också lite blek och blev 5:a en bra bit efter vinnaren som i och för sig verkar vara en riktigt bra häst! Tyrconnell får gå i en handicap nästa gång och är nog gynnad av att bära mera vikt.

Top Tinker var lite seg och såg lite stel ut igår och fick stanna hemma idag. Bättre att stryka en gång för mycket än en gång för lite…

Eftersom Pappa är på semester har jag inga bilder från dagen men jag lånar några av Svensk Galopp och Stefan Olsson!

Detta bildspel kräver JavaScript.

4 Responses to Simon fixade första årssegern!

 1. Kari Eklund skriver:

  Grattis Annika, and good luck in the future.
  Mvh,
  Kari

 2. annikakallse skriver:

  Tack Kari =)

 3. Nikolaj Levi skriver:

  Grattis til segern Annika, och stall Källse.

  Det er jättekull at stall Källse skriver om stallets hästar, det tycker jag i alla fall.

  Må i alla ha en bra weekend.

  Nikolaj
  Danmark

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: