Låna ihop sadlar!

Idag var vi så många i stallet att vi fick låna ihop sadlar för att kunna rida ut! Väldigt passande då jag behövd gå tidigt från stallet för att vara med på en mediautbildning Svensk Galopp hade anordnat för några av oss proffstränare. Förutom Nina som är en klippa fick jag hjälp med träningsridningen av fyra tjejer som går tredje året på galoppgymnasiet på Strömsholm. Med Rebecca inräknad så var vi sju ryttare som red ut för Stall Källse idag!

Clan Piper fick gå en bra canter idag och jag är nöjd med honom, Blackburn gick lite lugnare men fick gå med sista biten mot mål. Simons Wood red jag dressyr på igen efter en lång vinter och det var riktigt mysigt att sitta och trimma på volten i solen. Riktigt fint väder idag och en ren fröjd att vara ute. De hästarna som inte är så frusna av sig fick till och med gå utan täcken idag när vi red =)

Tillbaka till mediaträningen så drillades vi enskilt med kluriga intervjuer av Per Skoglund under en stund på Täby Galopp innan det var dags att bege sig till Solvalla och Hästsportens Hus. Eftermiddagen gick åt till allmänna diskussioner om media och kanal 75’s roll innan vi fick se våra inspelade intervjuer. Med lite feedback från Per Skoglund, Per Carlsson (Kanal 75) och Tomas Blomqvist (fotograf) på våra insatser framför kameran så har vi nog alla fått några tips på hur vi blir ett snäpp vassare i TV-intervjuerna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: