Dubai World Cup!

Idag ligger allt fokus på Dubai World Cup och för ni som har tillgång till ATG Live kan se loppen direkt just nu och dessutom lira om ni hittar en häst ni tycker lite extra bra om (det är svårt att inte tycka om alla)!

Hemma är det vårpremiär imorgon och dessvärre fick vi ett riktigt bakslag idag med april-väder… Ett rejält snötäcke mötte mig i morse och banan blev väldigt blöt av nederbörden. Dessvärre förespår väderprognosen minusgrader i natt och hur banan klarar av väderväxlingarna vet vi först imorgon. Jag kan tänka mig att det blir gynnsamt för innerspårshästar

Imorgon är det också kick-off för riksgaloppen 2012 innan tävlingarna. Sista dag att köpa en andel är egentligen idag men det kommer att finnas möjlighet att köpa på banan innan kickoffen drar igång. Efter tävlingarna är det nya amatörryttare som ska genomföra sitt licensprov. Jag kommer att rida med som master i denna uppridning och har valt ut Simons Wood till jobbet som masterhäst så nu hoppas jag att han kan uppföra sig i startboxarna.

Alla som vill hälsa på i stallet i samband med tävlingarna är varmt välkomna men efter sista häst har startat (Diablesse, lopp 5) och då ska det finnas personal på plats. Så fort jag är klar med amatöruppridningen så kommer även jag att finnas i stallet.  Jag har fått många frågor om tips och jag kommer i mån av tid att publicera några tankar här på hemsidan inför loppen. Imorgon har jag fastnat för Painters Easel och Time For Fun i lopp 2!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: