Inställd träning

Imorse vaknade jag och insåg att det inte skulle bli någon enkel dag. Bara att ta sig till jobbet var en aning spännande på sommardäck och inte en plogbil så lång ögat kunde nå. Väl på Täby Galopp så släppte jag ut några av våra tåligaste hästar i hagen, väl påbylsade i vintertäcken med extra halsar. Men jag kan inte direkt säga att de uppskattade sin stund i hagen och så fort vi visade oss så talade de högljutt om att de ville komma in!

Ridningen beslutade vi att ställa in. Risken för att hästarna skulle vricka sig var väldigt stor då snön bildade gigantiska styltor i hovarna bara ett par steg utanför stallet. Dessutom rasade det massa tung blötsnö från tak och grenar så dt var bara att akta sig. Istället travade vi de flesta hästarna ordentligt på walkern i skydd av tak och väggar.

Om vädret är bättre imorgon så gör vi nog ett försök att rida ett par hästar. Väderleksrapporten är aningen oklar just nu. När jag tittade nyss så stod det 2 grader och regn, men i verkligheten är det 8 grader och snö!?!

20120414-122514.jpg

20120414-122522.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: