Tävlingar imorgon!

Jobben blev inställda då jag ansåg att banan var lite för blöt i morse. Hästarna fick istället cantra på cushiontrackbanan i högervarv och lite träning i motsatta varvet är aldrig helt fel det heller. I morgon är det lunchtävlingar på Täby Galopp och jag har 3 hästar till start. Shabassh har fått startspår 1 i ett amatörlöp och duktiga Fanny Olsson sitter i sadeln. Jag har ändrat på upplägget till den här starten och när han gick bra sista tävlingsdagen före uppehållet var banan rätt så snabb med fäste så vi får se om det kan fungera bättre imorgon. Formen är dunkel men han ska nog passas!

Simons Wood har varit jämn på slutet och vann på aktuell distans i januari. I programmet är han rankad långt ner i loppet men jag tycker att hans chanser är mycket bättre än så. Nackdelen är kanske att 1200 meter är lite kort speciellt om banan blir snabb. Concorde som också står i mitt stall men i amatörträning har en riktigt bra uppgift i loppet!

Tyrconnell är tunt jobbad och är definitivt en favorit i stor fara. Loppet är som skrivet för honom men jag hade behövt lite mer tid och flyt för att ha honom i form. Kan Vanunu förlora?

Dagens träningsbilder:

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: