V65, ändrat banunderlag och sålda hästar

Det har varit ett par hektiska dagar och när man ger sig iväg på resande fot så tar det tid att hitta tillbaka i rutinerna och främst hinna sova ikapp. Under helgen har Three Wickets lämnat stallet och åkt till sina nya ägare i Göteborg. Three Wickets var vacker och snäll men farten hade han inte riktigt och han kommer att passa bättre som ridhäst. HB Nostalgia Förvaltning har istället köpt Loch Ordie av mig och ikväll kommer han att starta i de nya tävlingsfärgerna, lila och vitt.

Som tur är ser det ut att bli en fin dag och jag hoppas att regnet håller sig borta nu när vi tänkte göra grillpremiär i kväll! Gräsplantan har fått enorma mängder regn och ikväll flyttas lopp 1.2.10 &12 till dirttrack för att spara banan lite. Loch Ordies lopp rids inom V65 och går på gräset som betecknas god-tung. Han brukar vara allround och fixa de flesta banunderlag men idag kan det bli åt det extrema hållet för att vara Täby Galopp.

Tävlingsdagarna kommer tätt nu efter ett kortare uppehåll och på söndag slår jag rekord i antal startande hästar! 8 + en kvalare ska jag sadla ut under eftermiddagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: