Redo för morgondagen!

Idag har vi förberett inför tävlingarna imorgon och hästarna verkar vara  i bra form trots att några hade hittat på både det ena och andra i natt. Någon sårskada och en tappsko möttes vi av i morse och det var bara att börja ”lappa och laga”. Diablesse som hade trampat av sig en sko och sedan klivit på tåkappan, har fått på sig skon men vi får se om hon är ömfotad imorgon.

På listan imorgon har vi
Niece Pearl- kval
Top Tinker 2400 m- Bottenviktad och han var lite bättre senast när han bara var slagen 4 längder på Jägersro. Jag har länge trott att det ska lossna för honom men ett så här enkelt gäng har han nog aldrig mött med så lite vikt på ryggen…
Manhattan 1600 m amatörhcp- Kommer från seger och har ett bra läge att upprepa. Stark hinderryttare på ryggen och jag tror inte att vikten kommer att bekymra honom.
Simons Wood 1600 m amatörhcp- Känns fin i träning och kommer in i matchen om det blir lite överpace. Lina red Son Of A Dancer till seger i höstas och har därefter jobbat ett halvår med galopphästar i Australien.
Clan Piper 1200 lärlingslopp- Rids av norsk lärling och ska inte vara helt borta med en vettig resa.
Blackburn 1200 m- Får försöka ta en peng bakom Mashaer. I bra form och imorgon rider vi honom utan örontussar.
Tyrconnell 1200 m- Spår 1 och i hygglig form.
Silence Is Bliss 1200m- Har jobbat riktigt bra och det ska bli spännande att se hans årsdebut.
Diablesse 1200m- Gynnas av att det är ett litet fält. Kan så mycket mer än sitt tal och rids av norsk lärling med 48 kg(!).

För att hinna göra i ordning alla starthästarna i tid så jobbar vi helst ostört i stallet innan loppen men däremot är alla varmt välkomna till stallet efter tävlingarna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: