Måndag med klinikbesök

Idag var jag tillbaka i sadel efter att inte ha ridit sedan förra tisdagen. Man är alltid lite ringrostig efter ett par dagar borta och igår kväll tvingade jag mig ut och sprang halvmilen för att få upp flåset efter mina lata dagar. På onsdag är det dags för en ny tävlingsdag och det är våra gamla kämpar Tyrconnell, Simons Wood och Top Tinker som ska försvara stallets färger. Jag tycker att alla har en hygglig chans i varsin jämn handicap och stallet verkar vara i ganska bra form för dagen.

Jag har idag också varit på kliniken under förmiddagen och kollat upp hästar som jag inte har varit helt säker på. Mina föraningar stämde ganska bra och nu blir det lite vila för bland annat Blackburn och Shabassh. Imorgon är det en sväng till dit med Loch Ordie som har vilat och ska på återbesök.

Med mycket på schemat idag så var det väldigt behändigt att Christina och Lena tittade förbi i stallet och hjälpte oss med att borsta hästar, sopa stallgången och assistera mig på röntgen. Dessutom bjöd de på en smarrig lunch med färsk frukt som satt fint efter en lång dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: