Friska vindar och hästar!

Lite höstkänsla idag med ömsom höstvindar, sol och iskallt regn. Hästarna är i alla fall livliga och verkar gilla den kallare temperaturen. Negativt är att några har börjat sätta vinterpäls så att jag har i dag lagt på dem tjockare täcken och snart är det nog dags att stänga till fönstren i boxarna.
Banomläggningen börjar på måndag och jag har idag fått ett vagt löfte om att få rida en stund efter tävlingarna på söndag. I så fall kommer vi att ge några av hästarna ett mindre jobb så att de kan klara sig med att gå dressyr och travpass ett tag. Idag fick Manhattan blåsa på lite bättre för första gången efter vilan och överfrisk som han är tog han i för kung och fosterland. Orken tröt en bit innan mål men efter att ha hämtat andan runt svängen så tyckte han att han gott och väl kunde gå ett varv till… Bra träning för honom och bra träning för mina armar!

Imorgon fixar Rebecca och vår praktikant den här veckan Sara stallet medan jag ska åka ut till Svista och lägga lite jobb på min fölunge. Det är dags att titta verka hennes hovar och när hon ändå är inne så tänkte jag passa på att jobba lite med henne. Hon visade i söndags att hon har ett rejält humör och vi bör nog bli kompisar relativt omgående om vi ska slippa bråk i framtiden =)

2 Responses to Friska vindar och hästar!

 1. Kevin skriver:

  Hej Annika! Kul, bra med lite träning både för dig och hästarna. 🙂 Skall bli kul att följa ditt föl, ser bra ut på bilden du la ut! Kommer du att behålla henne själv, eller hur ser planerna ut för henne framöver!? Vänligen Kevin Iversen, Sollentuna

  • annikakallse skriver:

   Hej!

   Hon ser väldigt fin ut! Hon är till salu inom stallet, kanske det kan bli ett konsortie på 10 andelar redan nu så att de som är med kan följa henne hela vägen =)
   /Annika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: