Starthästar och anmälningar

Det kommer nya listor nästan varje dag nu. Igår var det startanmälningar till den 16 december och samtidigt anmälningar till den 19 december. Idag anmälde vi till den 23 december och det krävs en anings finurlande för att bestämma vem som ska starta var. Vi tar en dag i taget och imorgon är det fyra hästar till start.
Lopp 1
Niece Pearl gjorde ett fint lopp i debuten efter tappstart. Hon gick fint genom sprutet och avslutade trevligt. Den här gången har hon nog lärt sig att springa av från start och plockar förhoppningsvis fina pengar. Ett frågetecken för de täta starterna vilket kan vara tufft på ett sto i början av sin karriär.

Lopp 3
Simons Wood var väldigt tunt jobbad förra gången och blåste upp tidigt. Nu har han lopp i kroppen men borde kanske ha hunnit med något jobb till. Han gillar tung bana och trivs med Lina i sadeln.
Shabassh vinner inte så ofta men är ganska jämn som 3-4 placerad i amatörlopp. Emma har hjälpt mig i stallet de senaste åren och får här sin första tävlingsritt.
Clan Piper är bästa hästen i fältet men hatar vinterbana. Han har fått jobba hårt inför den här starten och hans cruising-speed borde räcka en bit i det här gänget. Humöret?

Lämna en kommentar