Inspiration

Idag har jag spenderat en heldag i Alvik. Det är inte ofta jag är borta från stallet men idag har jag skaffat inspiration på ett heldagsseminarium i marknadsföring. Jag är med i Företagsakademin och via dem kan jag ta del av olika utbildningar i ämnen som kan gynna företagsutveckling. Dagen var väldigt bra och det känns som om jag har fått ett kvitto på att jag jobbar och har jobbat åt rätt håll vad gäller mina marknadsföringstrategier. Nu har jag några tankar och idéer med mig hem som jag kan försöka använda framöver i min marknadsföring framöver.

Hemma i stallet har Rebecca rapporterat att allt har flutit på smidigt. Nu laddar vi för en hektisk helg, imorgon har jag varnats för att det ska snöa och blåsa kraftigt så vi kommer försöka klara av träningsridningen innan det blir dåligt väder. Kom gärna förbi och fika med oss när vi har ridit klart, vi kan behöva värma oss en stund!

Söndag är det tävlingsdag och två hästar till start. Efter tävlingarna festar vi loss i stallgången med glögg och fika! Jag har bakat en saffranskaka och om jag bara hinner så ska jag svänga ihop en till imorgon, annars har vi laddat med mycket annat gott fika. Varmt välkomna efter tävlingarna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: