Fullt upp & traditionsfylld julfrukost!

Dagarna rullar på i en rasande fart så här sista veckan mot jul och bloggen har fått stå tillbaka lite för att jag ska hinna med allt annat. De första julklapparna är levererade och jag är i full färd att slå in de sista paketen. Det kanske inte alltid blir så snyggt men det är ett ganska roligt pyssel.

Julaftonsmorgon firar vi alltid i stallet med julefrukost och det har blivit tradition i min familj. Även familjen Juneskans har sällat sig till skaran och kokar den godaste gröten. Om någon vill göra oss sällskap så är ni varmt välkomna men hör av er innan så att jag kan planera inköpen!

I stallet så jobbar vi på som vanligt. Tävlingssäsongen är i full gång och då kan vi inte ligga på latsidan. Tur är att jullovet precis har börjatså att Emma kan ge oss en hjälpande hand emellanåt.

Pärla har jag passat på att vaccinera efter starten och hon får nu julhelgen ledigt efter sina 3 täta starter. Söndag är det Blackburns tur, den här gången har han ett bättre spår och lärling med 3kg viktlättnad på ryggen. Vi får se om det kan hjälpa honom på vägen. Nästa helg (30e) är det årets sista dag och då radar vi upp 5 hästar till start.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: