Premiären avklarad

Efter att vårens första tävlingsdag ställdes in förra helgen så var det dags idag. Banan har varit det stora orosmolnet under veckan och jag måste säga att banpersonalen hade lyckats bra med att få ordning på underlaget. Jag strök ändå Loch Ordie (som dessutom trampade av sig en sko på morgonen) och Manhattan för banförhållandena och spar dem till en dag med mer passande bana.

Kvar till start var Catherine Laboure som vi ville känna lite bättre under tävlingslika förhållanden och trots att motståndet var väldigt bra så fick hon en peng med sig hem ändå. Hon blev som jag befarade väldigt stark både i ledvolten men skötte sig sedan fint i startboxarna.

Clan Piper var ute i amatörloppet och Emma fick rida honom för första gången. En tredjeplacering blev resultatet efter en fin resa och jag är nöjd med hans insats. Mindre nöjd var jag när han provade vårt tålamod genom att blåvägra att kissa i dopingboxen. Efter två timmars väntan togs blodprov i stället och Clan Piper kunde äntligen promenera hem till sin egen box.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: