Rätt planerat för en gångs skull

Igår red jag för allt vad tygeln bar. Banan var fin och vi cantrade hästarna ordentligt med väderleksrapporten i bakhuvudet. Idag har regnskurarna avlöst varandra och faktum är att jag dessutom drog ut en visdomstand igår så är jag ganska glad att jag inte har jättemånga att rida idag.

Imorgon är det tävlingar och jag tror banan kommer bli riktigt fin. Dessutom är det prognos om uppehållsväder och till och med lite sol så det kan bli en riktigt bra dag. Jag har fyra starthästar och först ut är Clan Piper som känns fin. Han gick bra senast och den höga vikten verkar inte bekomma honom. Ska ha bra chans!

Loch Ordie möter ett bra gäng och går ned ett kilos övervikt. Jag har haft svårt att hitta lämpliga lopp åt honom och nu passar vi på att återgå till 1350 meter. Svårbedömd.

Niece Pearl testar 1600 meter för första gången och har blivit starkare under vintern. Det är dags att hon börjar visa lite av sitt kunnande!

Shabassh passar bra i amatörsammanhang och sist Emma red blev det en andraplacering. Han vann ett liknande amatörlopp på vårkanten i fjol och är i bra ordning. Bra chans!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: