Hemma i vardagen

Vi lastade av Catherine Laboure på Täby Galopp vid midnatt skyndade oss sedan hem för att få lite sömn själva. Resan hem gick väldigt bra och med dubbla chaufförer i bilen så kunde vi köra på utan att rasta några längre stunder. Hästarna fick en drickapaus efter att vi hade passerat Jönköping men de var inte speciellt törstiga.

Idag var Catherine lite trött men resan verkar inte ha tagit speciellt hårt på henne. Den här gången gjorde jag något jag inte har gjort förut. Innan avresan i lördags vägde jag Catherine och det gjorde jag om idag under förmiddagen. Resultatet är att hon har tappat ca 13 kg på resan och loppet, vilket bara är 2,5% av hennes kroppsvikt och den försumbara viktförlusten är ytterligare ett kvitto på hur bra hon har ätit, druckit och återhämtat sig.

Hästarna har startat ganska intensivt ett tag och idag red jag bland annat Manhattan och Clan Piper som startar på onsdag. Även Bliss startar den 15e men efter det så är det ett glapp på 2 veckor till nästa tävlingsdag på Täby den 29 maj och jag har inte jättemånga bra uppgifter till hästarna.
Catherine Laboure fick äta gräs en stund i solen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: