Placering, elitlopp och ledarskap

Loch Ordie visade äntligen en positiv förbättring idag och såg segerfarlig ut in på upploppet. Idag ville han löpa och låg på lite väl hårt på bortre långsidan vilket nog var orsaken att han inte riktigt orkade hålla farten sista biten mot mål. En fjärdeplacering blev resultatet och en slant på kontot är aldrig fel. Efter loppet var han väldigt nöjd med sig själv och varvade ner fort vilket är ett bra tecken.

De senaste dagarna har det varit mycket på schemat för min del. Under helgen blev det många timmar på Solvalla, lördagen i strålande solsken och söndagen i spöregn. Elitloppshelgen är när travsport är som bäst och jag brukar försöka gå varje år.

I början på veckan var det sedan dags för mig att ta ett nytt steg i mitt arbete i företagsutveckling. Rebecca tog hand om stallet och hästarna medan jag spenderade två heldagar på en kurs i ledarskap. Jag har fått möjligheten att deltaga i dessa utbildningar via företagsakademin och det är alltid lika roligt att träffa andra och utbyta erfarenheter. Den här gången var vi också några som bestämde datum och tid för ett eget uppföljningsmöte utanför kursens ramar då vi alla kände att lite extra peppning aldrig sitter fel för att man ska avsätta tid för det som ligger utanför sitt kunskapsområde/ comfort zone.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: