Svenskt Grand National i helgen!

Igår fick vi bita ihop och rida hästarna i ösregn, inte direkt drömläge men det är i alla fall inte kallt ute. Idag klarade vi oss med några lätta skurar och jag hoppas att det här regnet hinner dra förbi innan det är dags för Strömsholm på söndag.

Pappa har redan åkt för att spela golf med Galoppgolfklubben i samband med tävlingarna och Strömsholmstävlingarna är nästan ett måste om man är galoppintresserad. Packa picknickkorgen, paraply och gummistövlar så klarar man sig lågt! Information om tävlingarna hittar man på http://gn.svenskgalopp.se. Jag brukar alltid ha starthästar och har ridit många lopp på Strömsholm genom åren och två gånger har jag ridit huvudlöpningen Svenskt Grand National. I år blir det inget deltagande då jag inte har någon lämplig häst att starta. Både Emma och Rebecca har ritter och vi får hålla tummarna för dem båda.

I morgon tänkte jag baka en kaka så att vi kan fira Bliss fina seger. De som vill fira med oss är varmt välkomna till stallet vid 11 så fikar vi tillsammans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: