Skål för Bliss, bus i skogen och TV

Idag plockade vi fram champagneglasen och skålade för Bliss seger i alkoholfritt alternativ. Man får ta vara på tillfällena att fira och Bliss har varit ganska mallig sedan han fick besöka vinnarcirkeln. Han fick ingen tårta men däremot ett par påsar morötter som är väl uppskattat.

När vi var klara med stallet och ridningen packade jag in utrustningen i bilen och åkte ut till Stensvreten för att ta en tur i skogen. Jag red Star Crusher medan Hanna provred Tyrconnell på en liten tur. Sist jag (nån) red Staren var i augusti ifjol men det spelar ingen roll att han bara rids någon gång per år. Lika pigg som vanligt och på vägen hem var det bäst att hålla i sig för då laddade han ordentligt. Nu ärhan 19 år och det är kul att han känns så fräsch. Tyrconnell var mest irriterad av alla hemska insekter som han inte har vant sig vid ännu.

Imorgon är det Strömsholm och för första gången på 15 år kommer jag att missa tävlingarna på plats. Jag kommer i stället följa loppen från tv-studion och medverka i morgondagens tv-sändning. Är ni inte på Österängen så visas de första fyra loppen i TV-4 sport från klockan 12.30 och Grand National visas senare i travsändningen på kvällen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: