Hemma igen!

Känner mig lite sliten idag efter att ha kört hem hästarna från Göteborg. Vi var hemma vid midnatt och hästarna har sovit hela morgonen.

Resan dit gick bra även om hästarna svettades ganska mycket i värmen. Tyvärr var det inte så intresserade av att varken äta eller dricka under natten och Loch Ordie kunde inte koppla av alls. När vi kom på morgonen så hade han skrapat hela huvudet och var jätteorolig. Det är ingen vidare uppladdning inför ett lopp. Han gick sedan inte heller speciellt bra på den stenhårda banan och fick kämpa för att hänga med i det hårda tempot. I mål var han inte så långt slagen men missade sista pengen med en hals eller så.

One More Tico var lugnare under natten och löpte också bättre. Han fick en 5:e peng efter att löpningsförloppet inte riktigt blev vad vi hade förväntat oss och han blev pressad i ledningen lite väl tidigt.

Nu har Rebecca tagit ett par dagar ledigt och jag har hjälp av Emma i stallet. Det är flera hästar som har fått välförtjänt semester och också flera som ska sättas igång efter kortare vila. Simons Wood har varit ledig i två månader och blev överlycklig när jag kom med sadeln igen!

20130715-141352.jpg

20130715-141400.jpg

20130715-141408.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: