Hemma igen

One More Tico gjorde en godkänd prestation igår som 3:a på Göteborg Galopp. Han är inte så snabb från start och fick en resa ganska långt ut i spåren. Vinnaren och tvåan i mål bar myggvikter och löpte i front på innerrailen och fick absolut kortaste vägen till mål. Loppet var en sweepstakes, dvs anmälnings och startanmälningsavgifter plussas på prispengarna och förstapriset var 35 000 kr vilket gav Tico drygt 8000 kr för tredjeplaceringen.

Banan i Göteborg var väldigt fin, tyvärr kunde ingen rå på vädret och det hällregnade både på förmiddagen och direkt efter sista loppet. Vägen hem blev också lite extra lång då jag först fick köra försiktigt ut ur Göteborg i regnet och sedan hamnade i en kö på E4:an som var oändligt lång. Vid Gränna är det ett vägarbete som leder om trafiken på ett provisoriskt körfält men köerna började en mil innan. En timme krypkörde jag i högst 10 km/h men jag får se det positivt med starthäst i sista loppet för de som åkte tidigare från Göteborg Galopp satt två timmar i kön.

Väl hemma tog jag sovmorgon i morse, vid halv tio tiden åkte jag in och hjälpte Rebecca i stallet. Även Tico har legat och sovit i sin box hela morgonen, det är jobbigt att vara ute och resa. Manhattan hann jag cantra och Rebecca har ridit ett par turer. Innan vi stängde stallet för lunch så jobbade vi lite med Lillsockan som idag är tömkörd för första gången, så duktig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: