Tävlingar imorgon

Då var det dags för tävlingsdag och den här söndagen är det tre hästar till start. Det har regnat kraftigt större delen av lördagskvällen men banan brukar tåla mycket regn så här års. Silence Is Bliss går i lopp 2, en handicap på dt där han får bära 65 kg. Han är inte den största hästen i stallet och vi får se hur han hanterar den höga vikten. Manhattan, lopp 4 har dragit ett tråkigt spår på lite för kort distans och det gynnar inte honom. One More Tico, lopp 10 har fin form och vann med Emma senast, nu är det proffslopp, 15 hästar och jag tror mycket hänger på om han får en bra resa eller ej.

Under veckan har jag jobbat hårt på försäljningen av Clan Piper och Niece Pearl. Det har varit trögt att sälja häst men nu har jag hittat några som jag gärna säljer Pip till om allt går i lås, även Pärla börjar folk visa intresse för och det vore skönt om de snart hade nya bra hem. Catherine Laboure börjar komma igång efter sin vila och Rebecca var nöjd med hennes jobb igår, snart är det dags för start igen.

Även studiemässigt har veckan gått i en rasande fart. Efter måndagens muntliga tentamen i anatomi hade jag tre dagar på mig att läsa in mig på ämnet embryologi (fosterutveckling) och i fredags var det dags för veterinärprogrammets första skriftliga tentamen. Halva tentan var anatomi (organsystem) och halva embryologi och det kändes bra när jag skrev och om tentan är godkänd så är den första kursen på 8 hp avslutad. Under veckan har vi haft flera instuderingsdagar vilket har medfört att jag inte behövt åka till Uppsala utan har hunnit vara i stallet på förmiddagen och sedan pluggat hemma på eftermiddagar/kvällar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: