Travpass och veterinärbesök

Det har regnat ganska mycket sista tiden och Rebecca låter hästarna gå lite lugnare när banan är inte jättedålig men ganska blöt. Hästarna är också i ganska bra form/kondis och behöver inte jobba så väldigt hårt just nu. Många trav/dressyrjobb har det också blivit på sista tiden och det är bara att passa på innan alla mindre volter/ träningsbanor fryser.

Lillsockan har också travat för första gången på egen hand i dag och efter att vi hade haft en liten dust med henne så skötte hon sig utomordentligt. Att hon är en dam med rejält humör visste vi redan! Väl ute på tur fixade hon både att trava i hindergården och att promenera ett varv i skogen. Jag var med till fots men istället för att leda henne försökte jag ta några bilder med mobilen 🙂 En liten film blev det också som bevis på hennes snabba framsteg, idag satt vi på henne för 4e gången.
Video Lillsockan 131104

Simons Wood har också varit på klinikbesök idag och han försökte påtala att hans alias är ”Super-Simon”. Han jazzade till kliniken på snedden, mer vild än tam, och verkar må riktigt bra för dagen. Han fick också tummen upp av veterinär Ingela Liwång så när tiden tillåter så ska jag börja rida honom igen.

”Lillsockan” & Rebecca på tur!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: