Stalltjänst!

Rebecca är på massagekurs i dagarna fyra och det passade bra med att jag hade en lite lugnare vecka på veterinärprogrammet med några frivilliga kemilaborationer som jag har valt att hoppa över för att hinna jobba i stallet i stället. Ganska skönt att få återgå till att mocka boxar och rida i ett par dagar och samtidigt slippa de 2 timmarna i bilen varje dag. Eftermiddagarna har jag däremot vikt åt att plugga biokemi och metabolism som är det senaste vi har haft föreläsningar om.

Idag blåste det fullständig storm och hästarna var inte helt tama då det prasslade och fladdrade överallt. Jag har ridit några hästar, Simons Wood och Faffa fick båda cantra en sväng var på dirtracken. Häromdagen var det fruset i backen och minusgrader men nu har vädret slagit om och dirttrackbanan var riktigt fin idag med bra fäste. Det ser ut att bli ett nytt väderomslag framåt helgen igen så till söndag kan banan kanske bli lite lös igen.

Veckans enda starthäst är Silence Is Bliss på söndag som har en okej uppgift i en sprinthandicap men med 65kg på ryggen. Jag ser den här starten lite som en matchning till nästa start då han gärna pullar bort sig när han inte har startat på några veckor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: