Bliss godkänd som 4:a

Silence Is Bliss är inte riktigt lika vassa på dirttrack som på gräset och trots att han inte riktigt hanterade banan på bästa sätt (med 65kg på ryggen) så fixade han en 4e placering, inte slagen speciellt långt av måltvåan. Han fick ett litet stopp precis innan mål, eller rättare sagt det det blev lite trångt och Rebecca bromsade lite för att undvika att bli klämd. Precis när hon gjorde det så rätade de andra jockeysarna upp sina hästar och luckan kom tillbaka, den lilla förhållningen var nog det som gjorde att vi förlorade tredjeplaceringen. Man brukar säga ”thats racing” och vi får en ny chans om 10 dagar med en mer normal ridvikt och kanske till och med en handicapsänkning efter dagens placering.

Jag satt idag i studion på Hästsportens Hus och gjorde Tv-sändningen som expertkommentator. Dessutom gjorde jag idag även inslag i atg24, kanalen som går ut hos ATG ombuden och det var en utmaning att leverera ensam i studion. Emelie var bussig och hjälpte mig att sadla Bliss (precis som när han vann senast) och Ullis träckte och tog hand om honom på bästa sätt. Bilder kommer senare.

One Response to Bliss godkänd som 4:a

  1. bjorn.zacke@swehall.se skriver:

    Bra insats i studion! Du är verkligen rätt person lugn, analytisk, kunnig och trevlig! Hoppas få se dig ofta! Är i Thailand och såg söndagsgaloppen i direktsändning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: