Ny vecka, ny tävlingsdag

Veckan som har gått har det blivit massor av pluggande med en stor tenta i torsdags som innefattade ca 3 månaders studier i biomedicin. Skönt att den är skriven och på måndag är det dags att börja en ny kurs som heter Organens struktur och funktion och kommer pågå hela vårterminen. Vi börjar med att läsa om sinnesorgan, nervsystemet och det endokrina systemet (hormonproducerande körtlar).

Hästarna har Rebecca tränat på under veckan så gott det har gått. Fredag stängdes banan på grund av väderförhållandena och i natt kom det ett par cm blötsnö. Dirttrack banan var jättefin idag men åt det tyngre hållet och borde vara likvärdig i morgon om det inte blir jättekallt i natt. I morgon har vi två hästar till start, Faffa går upp i klass i V4:2 men jag tycker ändå inte att det ser helt hopplöst ut på pappret. Han har gjort det väldigt bra under hösten och jag hoppas att han kan ta en fin peng.

RM Escapada stannade hos mig efter senaste starten och går ut i ett litet fält med 5 araber. Senast var hon slagen med många längder och målsättningen får bli att ta en peng. Jag sitter i studion på Solvalla under V4:an men är tillbaka på Täby Galopp under den andra halvan av tävlingsdagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: