Bloggtorka?

Tiden räcker inte riktigt till att blogga för tillfället. Under veckan som har gått har jag skrivit ytterligare en tenta i integrativ fysiologi och den bestod av både en skriftlig del och en muntlig som båda kändes bra. Vi harredan satt fart med vårens sista kurs i immunologi och brottas nu med att förstå hur immunförsvaret fungerar och arbetar. 5  juni ska vi kunna ”allt” och sedan får vi gå på semester.

I stallet rullar det på och vi har inga planerade starter förrens tidigast den 28e då Manhattan har två möjliga lopp. Faffa vilar och har börjat växa så det är lika bra att han får ännu mera ledigt. Lillsockan drabbades av en hovböld men är på bättringsvägen och vi skodde henne idag och hoppas att hon kan börja träna igen snart. Silence Is Bliss är under fortsatt igångsättning och Catherine Laboure har vi beslutat att sälja då hennes knä spökar igen. Simons Wood har fått vara ledig sedan Rebecca skadade sig men verkar inte misstrivas med att gå i hagen och ha det bra. Manhattan har känts riktigt fin under veckan och det fina vädret gör inte saken sämre när man rider ut i ottan!

På söndag är det löp på Täby och lite av en jippodag, jag har bjudit in veterinärstudenter att se galoppsporten på nära håll och ca 30-35 har anmält sig till eventet! Hoppas att vädret håller sig lika fint för då blir det en pangdag!

20140516-152237.jpg
Manhattan på morgontur

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: